Careteq

 

Welke zorginstelling droomt er nou niet van een perfect georganiseerde technische dienst met een volledig geregistreerd hulpmiddelensysteem?

Of van een professionele afdeling die exact weet waar alles is en nooit misgrijpt? Maar hoe goed een ieder het voor elkaar heeft, het is altijd slechts een radartje in het grote geheel. Iedere afdeling, elke medewerker draagt zijn verantwoordelijkheid.... ook over de zorghulpmiddelen.

Careteq, a simple way to take care of your equipment

Efficiëntere inzet van uw zorghulpmiddelen

De werkdruk in de gezondheidszorg en de verantwoordeking van het personeel hebben vaak tot gevolg dat er minder focus is op de zorghulpmiddelen binnen de zorginstelling. Zo kan een bed, rolstoel, of infuuspomp worden opgeslagen op een plaats waar deze eigenlijk niet hoort. Veelal zijn dit producten welke periodiek onderhoud nodig hebben door de technische dienst. Careteq maakt daar een einde aan. Via een eenvoudig te plaatsen zender kan exact worden bepaald waar uw hulpmiddel binnen uw zorginstelling is. Zo loopt u nooit het risico mis te grijpen of geen controle te hebben over uw zorghulpmiddelen. Middels het Careteq systeem kunt u exact monitoren welke hulpmiddelen bijvoorbeeld gekeurd moeten worden en wordt de veiligheid van desbetreffend hulpmiddel sterk verbeterd.

Hoe werkt het Careteq object- en patiënt volgsysteem? 

Sommige oplossingen zijn zo simpel dat men zich afvraagt waarom niet iedere zorginstelling er al gebruik van maakt. Careteq is een volg- en traceersysteem dat aantoonbaar winst oplevert. Het systeem werkt met een draadloze zender en een ontvanger. Deze zender kan op ieder willekeurig zorghulpmiddel worden geplaatst. Denk hierbij aan bedden, rolstoelen, infuus- en voedingspompen, tilliften. Ook kan het systeem worden ingezet voor cliënten die in uw zorginstelling verblijven. Middels het gebouw op te delen in virtuele zones kan dankzij deze technologie exact worden bepaald waar een hulpmiddel of persoon zich bevindt binnen uw zorginstelling.
U kunt op deze manier met minder apparatuur en hulpmiddelen werken waardoor de kosten voor onderhoud en keuring of extra voorraad drastisch afnemen.  

Ook een kostenbesparende grip op uw zorghulpmiddelen?

Wij komen graag met u in contact voor een demonstratie binnen uw zorginstelling. U kunt per e-mail bereiken: careteq@wesotronic.nl of per telefoon 0180 - 621000
Download hier onze leaflet.