Geef u Cliënt de ruimte

Met Careteq gunt u cliënten en verzorgend personeel optimale ruimte. Ruimte dat een gevoel van vrijheid en zekerheid geeft. Met het complete pakket zullen dementerenden veilig kunnen dwalen, verzorgend personeel kan zeker te werk gaan en pasgeborenen zijn te allen tijde in de juiste handen. 

 

Dwaaldetectie

Ziekenhuizen en zorginstellingen hebben regelmatig te maken met cliënten die extra aandacht vragen omdat het risico bestaat dat zij weglopen of verdwalen. Met name alzheimercliënten vragen extra aandacht van verzorgers. Om de verzorgers te ondersteunen is er het Careteq dwaaldetectiesysteem dat de cliënten continu kan “volgen”. Het Careteq systeem geeft de cliënten 24 uur per dag veiligheid en bewegingsvrijheid binnen een vooraf vastgestelde zone. Voor een ziekenhuis of zorginstelling biedt het Careteq systeem bovendien zekerheid dat reputatieschade wordt voorkomen.

Volgsysteem

Met het Careteq volgsysteem is het mogelijk objecten en/of personen realtime te volgen. Het systeem werkt met een draadloze zender en een ontvanger. De zender wordt op een object geplaatst of kan in de vorm van een polsband of badge worden gedragen door een persoon. Door de gebruikte technologie kan exact worden bepaald waar een persoon of object zich bevindt in het gebouw.

Babywatch 

Careteq Babywatch is de ultieme garantie dat een pasgeborene aan de juiste moeder wordt gekoppeld. Deze technologie is tegelijkertijd bruikbaar als preventie voor het onrechtmatig meenemen van het kind