Inbraakdetectie

Neem contact met ons op »

Bij het beschermen van uw eigendommen is niets zo belangrijk als zekerheid en betrouwbaarheid.

 

U kiest daarom voor een bedrijf dat u dit kan bieden. Wesotronic is zo’n bedrijf.  In overleg met u stellen we een goed onderbouwd beveiligingsplan op, dat afgestemd is op uw specifieke situatie. Onze gebruiksvriendelijke systemen voor inbraaksignalering bieden u de veiligheid, de zekerheid en betrouwbaarheid waar u om vraagt.

Alarmsysteem

Een inbraak is de schrik van iedere ondernemer en particulier. Een alarmsysteem, officieel een inbraakdetectiesysteem, detecteert een inbraak(poging) en reageert daar onmiddellijk op. Het alarmsysteem verstuurt bijvoorbeeld een bericht naar de meldkamer en schakelt de sirene en het flitslicht of mistgenerator in . In veel gevallen is dit al voldoende en slaat de inbreker op de vlucht. 

Expertise

Wesotronic biedt u expertise. Niet alleen de theorie van wet- en regelgeving maar juist de praktijk van het beveiligen van allerlei panden bieden u de zekerheid die u verwacht. Wesotronic heeft ervaring met elektronisch beveiligen van:

  • distributiecentra
  • kantoren
  • kerken
  • overheidsgebouwen
  • scholen
  • winkels
  • woonhuizen

NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf

Als Kiwa NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf levert Wesotronic u uitsluitend Kiwa NCP gecertificeerde beveiligingsapparatuur. Het Kiwa NCP beheert de kwaliteitsborging van zowel beveiligingsapparatuur als installateurs. Dit centrum heeft als zodanig een controlerende en adviserende taak. Wesotronic is Kiwa NCP erkend BORG beveiligingsbedrijf. Dit verzekert u van de levering en installatie van een degelijk alarmsysteem dat voldoet aan de strengste normen.

Maak vrijblijvend kennis met onze beveiligingsexpertise. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 0180-621000.