Toegangscontrole

Neem contact met ons op »

Een toegangscontrolesysteem is de oplossing voor problematiek met het verlenen of ontzeggen van toegang.

Veel bedrijven met grotere kantoorpanden en grote aantallen medewerkers passen toegangscontrole toe voor het gecontroleerd verlenen van toegang. Ook in kleinere situaties zoals bijvoorbeeld een kinderdagverblijf kan elektronische toegangscontrole uitkomst bieden.

Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole biedt u veel voordelen:

  • Betrouwbaar
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig in beheer, toevoegen en verwijderen van gebruikers
  • Centrale controle en rapportage
  • Flexibele toegangsrechten
  • Uitbreidingsmogelijkheden

Toegangscontrolesystemen zijn leverbaar vanaf een stand alone versie met toegangscontrole voor één deur tot uitgebreide netwerkversies met meerdere vestigingen en tientallen deuren.Zowel stand-alone systemen als netwerk versies kunnen gecombineerd worden met draadloze techniek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van draadloos deurbeslag waardoor er minder bouwkundige aanpassingen nodig zijn.

De meeste systemen kunnen op verschillende manier gebruikt worden. Er zijn mogelijkheden voor het gebruik van kaarten, tags (sleutelhangers), een keypad of een zender. Het is tevens mogelijk een smartphone te gebruiken om deuren te openen door middel van NFC of bluetooth. Wat denkt u van het automatiseren van alle personeelsmutaties en autorisaties door een koppeling met uw peroneelsdatabase? Samen met u zoeken wij naar de juiste technische mogelijkheden, toegespitst op uw situatie. Hierbij maken we gebruik grote merken als Paxton, Salto, Sirius en Geovison.

Aanwezigheidsregistratie

De brandweer of interne BHV-organisatie vraagt regelmatig naar de beschikbaarheid van een lijst met aanwezige personen. Door consequent gebruik te maken van de in- en uitlezers bij alle toe- en uitgangen van een bedrijfspand kan een actueel beeld worden verkregen van alle aanwezige personen.Ook is het mogelijk mbv speciale “lange afstand lezers” bij de calamiteit verzamelplaatsen snel uit te lezen welke medewerkers in veiligheid zijn en welke mogelijk nog niet.  Een andere toepassing is werktijdregistratie.

Ervaart u ook de problematiek van verloren sleutels? Wilt u uw archiefgegevens bewaken, gecontroleerd toegang verlenen of gaat uw voorkeur uit naar personenregistratie of parkeerbeheer? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespaar u veel moeite en ergernis.