Beeld & Geluid

Neem contact met ons op »

Goede verstaanbaarheid is een eerste vereiste voor elke spreker. Anders komt de boodschap niet over ...

Het realiseren van helder beeld en geluid is een specialisme dat wij beheersen. Tientallen goede referenties bevestigen dat.

Beeld & Geluid

Onder beeld & geluid presenteren wij u ons complete pakket aan geluidsinstallaties en presentatiemiddelen. Wesotronic is gespecialiseerd in spraak- en muziekgeoriënteerde geluidsinstallaties, zoals toegepast in kerken, vergaderzalen, uitvaart- en conferentiecentra, onderwijsgebouwen, gemeentehuizen, in de retail en in vele andere toepassingen. Wesotronic adviseert u graag met praktische geluidsadviezen tijdens uw bouwkundig ontwerp en tijdens de daadwerkelijke bouw. Voor nieuwbouw is een range van tools beschikbaar van eenvoudige rekenregels tot meer complexe rekenmodellen die rekenen met een driedimensionaal stralenmodel. Bekijk een kleine greep uit onze klanten.

Voor een deskundig akoestisch ontwerp werkt Wesotronic samen met
M + P. Specialisten die het bouwkundig ontwerp en het audio ontwerp laten samenkomen. Bij het ontwerpen van een geluidsomgeving maakt M+P gebruik van meet- en rekentools. In bestaande kerkgebouwen meet M+P diverse zaal-akoestische parameters zoals de nagalmtijd, de helderheid en de spraakverstaanbaarheid. Op basis daarvan kan een goed advies worden opgesteld voor maatregelen aan de ruimte of voor aanpassingen aan de audio installatie.

                  

Het realiseren van goede spraakverstaanbaarheid luistert nauw. Elk project begint daarom met een uitgebreide opname van uw eisen en wensen en, indien mogelijk, een bezichtiging van de betreffende ruimte(s). In geval van nieuwbouw volgt een uitgebreide studie van de tekeningen en geplande staat van afwerking. In veel gevallen wordt ook een akoestisch rapport opgesteld. Pas daarna wordt een installatie samengesteld die geheel is afgestemd op de geconstateerde behoefte.

Bij vele relaties (waaronder honderden kerken) in Nederland vindt u een door Wesotronic geïnstalleerde en onderhouden geluidsinstallatie. Onze ervaring is echter niet beperkt tot geluidsinstallaties, wij bieden u:

  • spraak-, omroep-, noodontruimings- en
  • achtergrondmuziekinstallaties
  • mobiele geluidsinstallaties
  • ringleidingsystemen
  • opnamesystemen
  • discussiesystemen
  • kerktelefonie en kerkTV
  • presentatiemiddelen; beamers, projectieschermen, LCD/LED schermen, presentatiemeubelen
  • alle benodigde randapparatuur