Data Control Guard

Dataverkeer in goede banen leiden

 

Data Control Guard 

Bij het All-in Care abonnement bieden wij u een unieke tool om kosten te besparen door meer controle te hebben over het dataverbruik i.c.m. de mobiele telefoon. De tool Data Control Guard stelt de organisatie in staat om grip te krijgen op kosten van mobiele toestellen en het datagebruik binnen vastgestelde perken te houden.

Met de tool kunnen intelligente gedragsregels gedefinieerd worden voor internetgebruik. Zo stelt u eenvoudig in welke mobiele applicaties op welke momenten van de dag wel of niet gebruikt mogen worden. Met deze dynamische manier van app-beheer kunt u voor de organisatie de datastromen van mobiele toestellen reguleren. Zodoende worden zakelijke toestellen uitsluitend zakelijk gebruikt en is de privacy van de gebruiker gewaarborgd. Het sturen en controleren van de dataverkeersstromen voorkomt hoge rekeningen door hoogverbruik en oneigenlijk gebruik van de smartphone.

Het is ook mogelijk om al het internetverkeer te blokkeren, met uitzondering van de benodigde servers/applicaties die nodig zijn om zorg te verlenen. Bij gebruik van DC Guard is hoogverbuik zo goed als uitgesloten. Door profielen aan te maken is het mogelijk om managementleden meer toegang tot internet te geven dan andere gebruikers. DC Guard is een browser die het dataverkeer in goede banen leidt, ook wanneer het toestel is aangemeld op (openbare) Wi-Fi netwerken.

Uiteraard kan het internet ook geheel toegankelijk gemaakt worden, waarbij u thema's kunt wegfilteren zoals: godslatering, datingsites, erotiek, (kinder) porno, gokken, geweld en ander ongewenst tekst en beeldmateriaal.

Voor de volledige brochure klik hier.