Nieuwsbericht

Neem contact met ons op »

De firma Scherpenhuizen

14-09-16

Wesotronic zal in directe opdracht van Scherpenhuizen zorg dragen voor een compleet geïntegreerd security management systeem.
In het systeem zijn de inbraakmeldinstallatie, toegangscontrole, camera installatie (CCTV) en intercom geïntegreerd. Er wordt een koppeling gemaakt met de database van het interne ERP pakket om de verkeersstroom van vrachtauto’s zo efficiënt mogelijk te begeleiden en handmatige acties zoals het openen van slagbomen te verminderen.

Aanmelding van klanten, andere bezoekers en inleenkrachten wordt via een externe portal gefaciliteerd waardoor de receptie minderhandeling heeft. Met alle gezamenlijke maatregelen wordt het beveiligingsniveau verhoogd waarbij er een maximale flexibiliteit blijft voor aanpassingen in de installatie.

De firma Scherpenhuizen is gespecialiseerd in de import en export, op- en overslag, verpakking en distributie van groente, fruit en exoten. De onderneming heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een moderne vers leverancier, met een volledig assortiment aan groente en fruit. Van aanschaf tot de levering van de producten aan de klanten: alle activiteiten worden door Scherpenhuizen uitgevoerd, of het nu gaat om order picking, productafhankelijke opslag, gekoeld transport, verpakken, groeperen, sorteren, etiketteren of ompakken van het product. 

De nieuwe bedrijfslocatie bestaat uit een totaaloppervlakte van 35.000 m². Van de grote loods van 18.000 m² is 12.000 m² geklimatiseerd en 2.500 m² gekoeld.