Historie

Neem contact met ons op ยป

Alle installatietechniek voor beveiliging en communicatie vindt u bij Wesotronic.

Doordat in de loop van de jaren steeds nieuwe disciplines aan het productportfolio zijn toegevoegd zijn wij nu in staat u een totaalpakket aan installaties aan te bieden. Dat is het voordeel van een totaalaanbieder.

Wesotronic Barendrecht
Wesotronic Nunspeet

Geschiedenis

Al vanaf de oprichting is Wesotronic gevestigd in Barendrecht. In 1991 begon Dhr. L. van Welie vanuit een klein kantoor op het veilingterrein met de verkoop en installatie van buispostsystemen en geluidsinstallaties. In de jaren die volgden werden andere disciplines zoals beveiliging en telecom aan het productportfolio toegevoegd.

Ruimtegebrek als gevolg van groei was de reden voor een verhuizing naar het douanekantoor, ook op het veilingterrein. Later volgden verhuizingen naar de Voordijk en het Bijdorpplein. Inmiddels is ons hoofdkantoor gevestigd in een ruim, modern pand aan de Ebweg, vlakbij het veilingterrein waar het allemaal begon. 

In 2001 opende Wesotronic ook in Nunspeet een vestiging. Onze klanten profiteren hiervan door kortere voorrijtijden en dus snellere service. Vanuit deze vestiging worden voornamelijk klanten bediend in de bovenste helft van Nederland. 

In de zomer van 2011 verhuisde de Nunspeetse vestiging naar een nieuw pand aan de Galvaniweg 15. In dit pand werken we verder aan de ontwikkeling van ons bedrijf.

Kwaliteitsgaranties

Na de certificering als NCP erkend Borg Beveiligingsbedrijf volgden in 2005 de certificeringen NCP erkend Branddetectiebedrijf en NCP erkend PVE-opsteller. Deze twee erkenningen verzekeren u van kennis en kwaliteit op het gebied van brandbeveiliging.