Case Single

Neem contact met ons op »

DGK te Lansingerland

15-12-16

Aan de Rembrandtlaan in Bleiswijk werd afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuw en eigen kerkgebouw van De Gereformeerde Kerk (hersteld) te Lansingerland.

Wesotronic ontving de opdracht voor het installeren van de nieuwe geluidsinstallatie.De installatie bestaat uit 2 analoge frontluidsprekers in de kerkzaal, op het eerste muurvlak links en recht van het podium gemonteerd. Voor flexibiliteit in het gebruik zijn twee draadloze microfoons beschikbaar en slechthorenden kunnen in de kerkzaal meeluisteren via het ringleidingsysteem. Voor uitzending van diensten via internet is de bestaande apparatuur gekoppeld aan de nieuwe geluidsinstallatie. Door toepassing van een digitale en programmeerbare voorversterker (DSP) is de bediening eenvoudig. De centrale apparatuur van de geluidsinstallatie is in een rack geïnstalleerd in de technische ruimte, geheel uit het zicht, en goed toegankelijk.

Een prachtig onderkomen met van buiten af twee mooie torens die in het oog springen, een gebouw met 250 zitplaatsen, vier vergaderzalen en een ontmoetingshal.