Case Single

Neem contact met ons op ┬╗

Grenshotel De Jonckheer

04-04-11

In het voorjaar van 2011 opende Grenshotel De Jonckheer in Ossendrecht voor het eerst de deuren voor haar gasten. Het gehele gebouw, inclusief restaurant en bijbehorende keuken werd door Wesotronic voorzien van een Bosch brandmeldinstallatie.

Grenshotel De Jonckheer

De Bosch brandmeldinstallatie omvat ruim 100 automatische melders , 70 sokkelsounders en 70 nevenindicatoren. Verder maken handbrandmelders, kleefmagneten, automatisch sturing van de lift en een doormelding naar de alarmcentrale deel uit van deze brandmeldinstallatie.

Voorafgaand aan de installatie is in goed overleg met de brandweer een PvE (Programma van Eisen) opgesteld. Hierin zijn de eisen/wensen van de eisende partij vastgelegd waarna het uitvoeringtraject van start kon en tijdig werd afgerond.

Grenshotel De Jonckheer ligt op 15 minuten afstand van Antwerpen en Bergen op Zoom en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor werknemers van bedrijven uit de regio Antwerpen en West-Brabant.

Met een stijlvolle inrichting zorgt Grenshotel De Jonckheer voor een gemoedelijke huiskamersfeer waarin gasten  heerlijk tot rust kunnen komen. De nieuwe kamers zijn gezellig ingericht en bieden een hoog comfort. Ook voor een lunch of diner, een receptie of geheel verzorgde bruiloft, een vergadering, een feestavond of een product-presentatie bent u bij Grenshotel De Jonckheer op de juiste plaats.

Overnachten bij Grenshotel De Jonckheer? Meer informatie vindt u hier.

Wilt u weten wat Wesotronic voor u kan betekenen op het gebied van brandveiligheid? Neemt u gerust eens contact met ons op voor een ori├źnterend gesprek.