Case Single

Neem contact met ons op »

Grondige renovatie Vredeskerk te Katwijk

20-05-13

De gehele Vredeskerk heeft een grondige renovatie ondergaan. Zo zijn er in de kerkzaal twee nieuwe balkons in stijl van architect H.J. Jesse gebouwd, de oorspronkelijke bouwstijl van de kerk. Hierdoor worden er in totaal 500 zitplaatsen gecreëerd. Verborgen details, die in een vorige verbouwing zijn weggewerkt of verwijderd, zijn in ere hersteld. Het vervangen van de geluidsinstallatie behoorde vanzelfsprekend ook tot deze renovatie.

In de prachtig gerenoveerde kerk komt de smaakvolle vormgeving van de FOHHN Linea AL luidsprekers volledig tot zijn recht, zonder verstoring van het interieur, een niet onbelangrijk detail.

Als hoofdluidsprekers is 2x een AL-150 geïnstalleerd. Deze 1.5m grote kolomluidsprekers hebben een zeer goede richtwerking waardoor zo min mogelijk geluid gericht wordt op wanden, plafond en vloer. Het resultaat is een sterk verbeterde spraakduidelijkheid met het bijbehorende prettige- en natuurgetrouwe klankbeeld van FOHHN.Om onder en op de galerijen te voorzien in geluid is er gekozen voor kleinere varianten uit dezelfde familie luidsprekers.
De AL-100 (1m) en AL-50 (50cm) functioneren uitstekend als "infill" en zorgen voor een uniform klankbeeld in ieder publieksvlak van de kerk.
De zeer betrouwbare 8x BITTNER versterkers bieden 8 eindversterkers in een 2 HE behuizing.  Het 8x200w model, in combinatie met een XV200, zorgen ervoor dat alle 11 FOHHN AL luidsprekers correct worden aangestuurd.
In de kerkzaal is verder door Wesotronic een tweetal bestuurbare camera’s en een beameroplossing geïnstalleerd.