Case Single

Neem contact met ons op »

Hampshire Hotel Delft Centre

11-02-10

Het project Hampshire Hotel Delft Centre, dat direct in opdracht van de directie van het hotel werd uitgevoerd, omvatte de levering en installatie van het telefoonsysteem, het camerabewakingssysteem het datanetwerk en het CAI-netwerk.

Ten behoeve van bovenstaande installaties werd ruim 32.000 meter kabel aangelegd, werden alle 92 hotelkamers voorzien van een telefonie-, data- en CAI-aansluiting en werden meer dan 100 telefoontoestellen geplaatst. Ook werd in samenwerking met Brilliant Hotelsoftware de geïnstalleerde NEC SV8100 telefonieserver gekoppeld aan een specifiek voor de hotelbrache ontwikkeld softwarepakket.

Het  splinternieuwe hotel, gelegen aan de Koepoortplaats, is 9 verdiepingen hoog en telt 92 kamers. In de smaakvolle inrichting komt bijna overal het thema muziek terug. Zo hangt in iedere kamer een ingelijste lp-hoes en treffen de gasten boven het bed een aan  fraai gekalligrafeerd citaat van dezelfde ster. Hotel Delft Centre, gelegen aan de Koepoortplaats, ligt op een steenworp afstand van het historische stadscentrum.

Voor meer informatie over Delfts nieuwste viersterenhotel kijkt u op de website van Hamshire Hotel Delft Centre.

Wilt u weten wat Wesotronic voor u kan betekenen in een ver- of nieuwbouwproject? Neemt u gerust eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek.