Case Single

Neem contact met ons op ┬╗

Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

28-06-13

Na een lange aanloopperiode van jaren is de nieuwbouw afgerond en het nieuwe kerkgebouw door de Hersteld Hervormde Gemeente op 26 juni 2013 in gebruik genomen. Met ruim duizend zitplaatsen is het nieuwe onderkomen helemaal klaar voor de toekomst. Aan alle details is veel aandacht besteed, niet alleen aan kleuren en kleurcombinaties maar ook aan de verlichting, het meubilair en niet in de laatste plaats de geluidsinstallatie.

De akoestiek, in een grote ruimte als deze, is met een galmtijd van meerdere seconden altijd een extra aandachtspunt. Tevens moest het balkon over de gehele breedte worden bereikt, zonder dat hier extra ontsierende luidsprekers werden geplaatst. De oplossing is de Fohhn LFi-220 actief stuurbare Line Source Speaker.

Hersteld Hervormde Gemeente Ouddorp

Door een split-beam toe te passen is het mogelijk met slechts twee LFi-220 Focus luidsprekers vanaf het front, in de gehele kerkzaal inclusief het balkon, een spraakverstaanbaarheid te realiseren, die zeer goed is. Diverse voorkeuze-instellingen, zoals met of zonder balkon, kunnen eenvoudig worden gekozen d.m.v. het ge├»nstalleerde bedienpaneel. De gehele installatie is door firma  Heuff BV, op locatie, met EASE software gemeten en ingeregeld.