Case Single

Neem contact met ons op »

Hunkemöller flagship store Amsterdam

22-08-11

Hunkemöller heeft een verfrissende look & feel gekregen en heropende in de Kalverstraat in Amsterdam een tweede flagship store in het nieuwe winkelconcept. Op zaterdag 20 augustus opende Hunkemöller deze nieuwe winkel.

Entree Hunkemöller Kalverstraat

De nieuwe winkel is uitgevoerd met warme, vrouwelijke en fashionable kleuren: zwart, wit en roze. Ook vindt men in de winkel veel ronde vormen. Voor het design nam Hunkemöller een hotel als uitgangspunt om haar klanten een warm, vriendelijk en service gericht gevoel te geven.

Nadat Wesotronic in 2010 de eerste Hunkemöller flagship store, aan de Lijnbaan in Rotterdam, al voorzag van een fraai camerabewakingssysteem werd ook de winkel in de Kalverstraat voorzien van een dergelijk systeem. De toegepaste domecamera’s passen door de vorm en uitstraling goed bij het  winkelinterieur.

Wesotronic is huisleverancier van camerabewakingssystemen voor Hunkemöller. In opdracht van het Hunkemöller security management werden al tientallen winkels in Nederland, België en Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk voorzien van een camerabewakingssysteem. “Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend te betalen voor de lingerie die uit onze winkels wordt meegenomen. Met de camerabewakingssystemen werken we preventief aan het bestrijden van diefstal en fraude en creëren we voor ons winkelpersoneel een veiliger werkomgeving,” aldus Dhr. A. Welvaart, security manager bij Hunkemöller.