Case Single

Neem contact met ons op ยป

Petrakerk te Kapelle-Biezelinge vernieuwd

06-03-12

De Gereformeerde Gemeente van Kapelle-Biezelinge heeft Donderdag 1 maart 2012 na een grondige verbouwing haar kerkgebouw opnieuw in gebruik genomen. De kerk is uitgebreid met 350 zitplaatsen, zodat er plaats is voor 1350 kerkgangers. Ook is er een galerij geplaatst, waardoor het aantal zitplaatsen tot 1625 kan worden uitgebreid. Door de verbouwing zijn er drie multifunctionele ruimtes en extra parkeerplaatsen bij gekomen.

Bijzonder is dat ondanks het formaat van de kerk (circa 1500 zitplaatsen) en de aanwezigheid van een balkon, het toch mogelijk bleek de volledige kerk te voorzien van een uitstekende spraakverstaanbaarheid. In deze smaakvolle en moderne inrichting  is de keuze voor 2 digitaal stuurbare luidsprekers van FOHHN type LFi-220 i.p.v. meerdere luidsprekers verdeeld over de ruimte, zowel esthetisch als technisch de beste oplossing gebleken.
De "splitbeam"  functie van de LFi-220 geeft de mogelijkheid om een volledig onafhankelijke geluidsbundel naar het balkon te sturen zonder negatieve effecten voor de luisteraars op de begane grond. Met de digitale stuurbaarheid van de luidsprekers is de richting van de luidspreker zodanig ingesteld dat verstorende reflecties van de achterwand, vloer, en plafond tot een minimum  zijn beperkt.