Case Single

Neem contact met ons op »

PKN Harderwijk

11-08-11

Dit voorjaar is het Kerkelijk Centrum De Regenboog van de PKN te Harderwijk in gebruik genomen. De installaties voor beeld en geluid werden geheel verzorgd door Wesotronic.

PKN Harderwijk, De Regenboog

De Wens

Kort samengevat bestond de wens van de speciale projectgroep uit ‘een installatie die zowel geschikt is voor een conventionele dienst als voor een dienst met uitgebreide muzikale omlijsting. Daarbij moet de bediening simpel omgezet kunnen worden van zeer eenvoudig naar zeer uitgebreid. Denkt u hierbij aan het gebruik van een mengtafel van de band bestaande uit diverse instrumenten en muzikanten: piano, keyboard, drums, gitaren en zangers.’

De Oplossing

Met de geïnstalleerde DSP (digitale sound processor) en de daaraan gekoppelde versterkers, luidsprekers en standaard microfoons is het mogelijk om door gebruik van voorgeprogrammeerde keuzes de installatie met één druk op de knop om te zetten van eenvoudige naar geavanceerde bediening.

De toegepaste zuilen van Fohhn zijn zeer geschikt voor weergave van zowel spraak als muziek. De weergave van muziek wordt ondersteunt door subwoofers die zijn ingebouwd in de trappen van het podium.

Visuele ondersteuning van de diverse diensten vindt plaats door middel van een in de galerij ingebouwde beamer op ruim 17  meter afstand van het projectiescherm.

KerkTV

Voor het gebruik van KerkTV beschikt men over 2 bestuurbare camera’s en een videomixer waarmee op een professionele wijze tussen de verschillende beelden geschakeld kan worden. Ook wordt de  weergave van de beamer live doorgezet naar de videomixer.