Case Single

Neem contact met ons op ┬╗

Uitbreiding Hersteld Hervormde Gemeente te Nederhemert

03-03-15

De hersteld hervormde gemeente te Nederhemert heeft op 28 februari jl. haar kerkgebouw weer in gebruik genomen. De dorpskerk is uitgebreid en gerenoveerd. Het oude gebouw dateert uit 1777 en is aan zitplaatsen vergroot van 400 tot een aantal van 650 nu. Het nieuwe gedeelte lijkt op het eerste gezicht los te staan van het oude kerkgebouw, vanwege het vele glas dat is gebruikt. Het dak loopt echter wel door. Het interieur van de aanbouw heeft, evenals dat van het oude deel, een koepel gekregen, maar de uitstraling is anders.

Uitbreiding Hersteld Hervormde Gemeente te Nederhemert

Wesotronic verzorgde de geluidsinstallatie in het prachtige eindresultaat. Een uniek traject doordat een deel van de geluidsapparatuur ook gebruikt is in de periode dat de kerkelijke gemeente tijdelijk samenkomsten hield in een bedrijfshal, vanwege de verbouwing.
Na de laatste dienst op zondag 21 februari in de tijdelijke huisvesting is in week 9 door Wesotronic de geluidsinstallatie in de dorpskerk ge├»nstalleerd en opgeleverd. De kerkzaal is voorzien van nieuwe luidsprekerzuilen, met vier maal de FOHHN Linea AL-150 luidspreker voor de begane grond is een uitstekende spraakverstaanbaarheid gerealiseerd. Voor geluid op de galerij is vier maal de TOA F-1000  luidspreker gebruikt. Ringleidingsysteem, kerktelefoon via de ether, audio-stream en verder toebehoren maken de installatie compleet.
Na deze renovatie van dorpskerk en vernieuwing en uitbreiding van de geluidsinstallatie is deze geschikt voor jarenlang gebruik.